sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Pjongjangin Kaupungin Ideologisten Työntekijöiden Tapaaminen



Pjongjangin Kaupungin Ideologisten Työntekijöiden Tapaaminen


Pjongjangin ideologiset työntekijät tapasivat Kansan Kulttuuripalatsissa torstaina vannoakseen agitaation ja informaatiopalveluiden voimistamista 200 päivän lojaalisuuskampanjan aikana kuten päätettiin Korean Työväenpuolueen (WPK) 7:ssä kongressissa.

Tapaamisessa olivat läsnä Kim Su Gil, WPK:n Pjongjangin Kaupunkikomitean puheenjohtaja, puolueen ja Pjongjangin työntekijäorganisaatioiden toimihenkilöitä, puolueen informaatiotoimihenkilöitä ja toimihenkilöitä sellaisilta aloilta kuin vallankumouksellisten muistoesineiden säilyttäminen, media, kirjallisuus ja taide, esimerkillisiä luennoitsijoita, agitaattoreita ja informaatiotyöntekijöitä, joista jokainen on vastuussa viidestä perheestä, Kolmen Vallankumouksen lipunkantajia ja Songun-aikakauden ansioituneita henkilöitä.

Kokous analysoi ja katsasti 70 päivän kampanjan aikana tehtyjä saavutuksia, kokemuksia ja virheitä ja keskusteli keinoista rohkaista toimihenkilöitä, puolueen jäseniä ja muita työtätekeviä ihmisiä 200 päivän kampanjassa tarkasti suunnatun poliittisen ja ideologisen hyökkäyksen kautta.

Selonteon jälkeen kokouksessa pidettiin puheita.

Puhujat muistivat, että Marsalkka Kim Jong Un, joka nosti kaikki palveluhenkilöt ja ihmiset 70 päivän lojaalisuuskampanjaan WPK:n seitsemännen kongressin alla, osoitti selvästi tehtäviä ja tapoja uutta Mallima-aikakautta edustavan hengen luomiseksi.

He painottivat, että pääkaupungissa 70 päivän kampanjan aikana tehdyn ideologisen työn saavutukset ovat tulosta Kim Jong Unin viisaasta ohjauksesta, joka osoitti puolueen ideologisen työn suunnan ja tekotavat ja johti sitä energisesti.

He painottivat tarvetta analysoida ja käydä läpi oikella tavalla 70 päivän kampanjan aikana tehdyt virheet ja saavutukset ja voimistaa ideologista työtä ja agitaatiota toimihenkilöiden, puolueen jäsenten ja muiden työtätekevien ihmisten nostattamiseksi 200 päivän lojaalisuuskampanjaan niiden pohjalta.

Kokous kehui puolueen perusjärjestöjen informaatiotoimihenkilöitä, jotka edesauttoivat WPK:n seitsemännen kongressin ylistämisessä vallankumouksen suurena kohokohtana.

Kokouksen osanottajat katsoivat videon, joka käsitteli puolueen informaatiohenkilökunnan kaupungissa osoittamaa taistelutahtoa ja heidän saavutuksiaan 70 päivän kampanjan aikana ja nauttivat agitaatioesityksestä.

Kokouksen lopuksi kaiutinagitaatiopakettiautot lähtivät kohteisiinsa.




http://www.rodong.rep.kp/en/index.php?strPageID=SF01_02_01&newsID=2016-06-04-0008